Farvelfesten

Alle tager afsked med Krummerne (de kommende skolebørn) Krummerne viser en teaterforestilling, derefter er der valg til forældrebestyrelsen, hvor alle forældrene deltager, mens storesøskende og personale passer alle børnene. Til sidst er der fællesspisning, hvor grillene står til rådighed til familiernes medbragt grillmenu.

 

Arbejdsaften

Det er en eftermiddag og aften, hvor alle hjælpes ad med praktiske gøremål på gården. Familien medbringer selv kød til grillen, Børnegården giver alt tilbehøret (kartoffelsalat, grøn salat, flutes og drikkelse).

 

Julehyggedag

Denne formiddag er der julestemning på Børnegården. Der jules i laden og i værkstedet. Dagen starter med fælles julesange, derefter hjælper forældrene deres børnene med at kreere julepynt til det store juletræ i laden. Udenfor gården er der en julepyntet hest med vogn, der kører rundture med børnene. Børnegården serverer æbleskiver, saft og gløgg. Husk altid varmt tøj til vore udendørs arrangementer.

 

Forældremøde

En aften kun for voksne, hvor forskellige spændende temaer præsenteres. Forældremødet, hvor billederne her under stammer fra, var temaet Fri For Mobberi.

   

Publiceret 30-03-2017