meka@skivekommune.dk

Jeg er uddannet pædagog på Jysk Børnehaveseminarum i Århus i 1986 og blev ansat som souschef i Børnegården, da den startede i 1995. Jeg har et 2 års kursusforløb fra Rytmisk Center For Musik i Silkeborg og har en hel pædagogisk diplomuddannelse fra VIA University College, samt to UniQ diplommoduler i ledelse fra VIA University College.

Jeg er født i 1963, er gift med Kim og vi har tre børn og fem børnebørn.  

Arbejdet på så skønt et sted som Børnegården Durup er et privilegium:

At opleve glæden ved mødet med børnene, forældre og mine gode, inspirerende kolleger i hverdagen i Børnegården – vores andet hjem.

At være medskabende til et miljø, hvor børn og voksne VIL hinanden, og hvor barnet på en positiv måde støttes i at mestre hverdagens udfordringer, og det der til tider kan være svært.

At "fodre" børnene med viden, ved at undres sammen med dem og pirre deres nysgerrighed til at søge efter viden og forklaringer.

At følge årets gang på gården, så børnene får en oplevelse af - og forståelse for "fra jord til bord".

At finde guitaren frem og synge med børnene. De er utroligt taknemmelige og klager aldrig, når jeg fx spiller fejl. Glæden ved at synge med børnene er stor. De fleste sange rummer spændende historier, som vi også taler om. 

At fortælle eventyr, hvor børnene er med-fortæller. Det er fantastisk hvad børnene byder ind med, så fortællingen bliver spændende. De har altid en livlig fantasi og er meget engagerede.

At skabe en hyggelig atmosfære og praktiske rammer i Børnegården.

Jeg finder det spændende at arbejde med den ledelsesmæssige - og administrative del, så Børnegården pædagogisk, personalemæssig og økonomisk hænger sammen.

 

 

Publiceret 06-11-2020