Det er far, der afleverer Amanda i Børnegården i dag. Far følger Amanda ind. Hun bærer sin madkasse og sætter den i køleskabet i køkkenet. Far lægger en banan i frugtkurven på køkkenbordet. 

”Go’ mor’n Amanda!” lyder det fra de børn og voksne, der allerede sidder og spiser ved morgenbordet. Amanda sætter sig. I dag vil hun gerne have havregrød, det dufter så godt. Far hjælper Amanda med grøden og skænker sig selv en kop kaffe fra termokanden. Det er så hyggeligt, når far har tid til at blive her lidt.

Om lidt skal han på arbejde. Amanda bestemmer, at det er Lone, der skal med hende i garderoben og vinke farvel til far, når han kører.

 

 

Willum, Clara og Fie trækker i flyverdragter. De vil ud i junglen med lommelygter. Det er så spændende at lyse i junglen med lygterne, mens det endnu er mørkt.  

 

Amanda kigger ud af vinduet. Hun venter på, at Bettina møder ind, for hun vil med hende ud for at åbne stalden og fodre dyrene i dag. ”Bare jeg er så heldig at finde et æg i redekassen”, tænker Amanda. Hun ser Willum, Clara og Fie lege med lygterne udenfor. 

 

  

 

 

 

 

 

 

Publiceret 15-10-2019